Targuri si evenimente - Editura Herald - Conferinta Internationala ABA 2019

Cum comand cărţi

1Va logati sau creati un cont nou.
2Adaugati un produs in cos si finalizati comanda.
3Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la contact [ @ ] edituraherald.ro. Va multumim!

 

 

Program Showroom

Lu-Vi 9:00 - 17:30

Telefoane

0771-664-320, 021-3194060, 021-3194061

CREARE CONT

Nume complet

*

E-mail

*

Confirmare E-mail

*

Parola

*

Confirmare parola

*

Antispam ( 5 + 3 =)

*

Ati uitat parola?

*

Conferinta Internationala ABA 2019

Conferinta Internationala ABA 2019

Incepere 12 aprilie 2019 09:00 pana la 14 aprilie 2019 20:00 Salveaza in agenda

Locatie Universitatea Romano-Americana Bd. Expoziției, Nr.1B, Sector 1, cod 012101

Eveniment adaugat de Delia Gavrila

Categorii: Conferinte


 

Pentru al optulea an la rand, Autism Voice (ATCA) si Asociatia Help Autism, doua dintre cele mai mari organizatii din Romania dedicate recuperarii copiilor cu autism, aduc la Bucuresti lectori romani si internationali de prestigiu, din dorinta de a oferi raspunsuri la provocarile specialistilor, cadrelor didactice si parintilor in procesul de recuperare a copiilor cu Tulburari de Spectru Autist.

Conferinta Internationala ABA ramane si la cea de-a opta editie cel mai important eveniment din Sud Estul Europei, dedicat terapiei comportamentale aplicate, cu peste 20 de lectori din Statele Unite ale Americii, Grecia, Marea Britanie, India si Romania si peste 500 de participanti asteptati

Inscrierile pentru participarea la editia 2019 sunt deschise pe site-ul evenimentului. Pentru a facilita prezentastudentilor si parintilor interesati, intr-un numar cat mai mare, la fel ca in anii anteriori, organizatorii au pregatit reduceri pentru aceste categorii de participanti.

In premiera in acest an, cadrele didactice din invatamantul general se pot inscrie exclusiv pentru a asistala unworkshop dedicat lor, in care pot deprinde tehnici specifice pentru integrarea copiilor cu nevoi speciale in scoala si in societate. Prelegerea cu titlul „Promovarea generalizarii si mentinerii schimbarii comportamentale, va avea loc in cea de-a doua zi a evenimentului si va fi sustinuta de William Heward Ed. D, BCBA, Profesor Emerit Universitatea Ohio, SUA.

Un alt moment cheie al Conferintei va fi prezentarea sustinuta de Peter Gerhardt, Pd. D, BCBA, director executiv Epic School New Jersey, un specialist cu peste 35 de ani de experienta in utilizarea principiilor Teoriei comportamentale Aplicate in sprijinul adolescentilor si adultilor cu TSA. Lucrarea prezentata la Bucuresti „Dezvoltarea si identificarea abilitatilor necesare in cazul adultilor cu TSA. Maturitatea incepe odata cu perioada prescolara” descrie o imagine generala pentru cateva interventii si proceduri care abordeaza deficitul de rezultate in cazul adultilor, printr-o mai buna intelegere a legaturilor dintre abilitatile dobandite in perioada prescolara, scoala primara, gimnaziu, liceu si cele care se dobandesc la maturitate.

Conferinta din acest an se va defasura la Universitatea Romano-Americana si este acreditata in Romania de catre Colegiul Psihologilor si Colegiul Medicilor, iar la nivel international de catre Behavior Analyst Certification Board cu:

· 9 credite acordate medicilor pentru participare
· pana la 20 de credite pentru audierea lucrarilor pentru specialistii ABA cu acreditare BCBA

Inscrierile se pot face pe site-ul http://conferinta-aba.ro/inscriere/, pana la data de 10 aprilie.
Participantii pot alege sa se inscrie pentru primele doua zile, adresate mai ales specialistilor care folosesc metoda ABA, pentru ziua trei, dedicata in special parintilor, cadrelor didactice si personalului medical, pentru workshop-ul adresat cadrelor didactice sau pentru toate cele trei zile ale evenimentului.


Despre organizatori:

De 9 ani, Asociatia Help Autism se implica activin derularea de programe de constientizare a autismului, diagnostic precoce si interventie timpurie pentru copiii cu autism. Pe langa activitatea sustinuta in schimbarea statutului autismului in Romania, asociatia sprijina, prin programe de recuperare, peste 500 de copii diagnosticati cu TSA, ofera servicii de terapie in cadrul celor 4 centre din Bucuresti si Suceava, parteneriatelor public-private cu Directiile de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si la domiciliu, desfasoara cursuri de formare in terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri si sedinte de consiliere pentru parinti.

Infiintata in 2008, Autism Voice – cunoscuta ca ATCA, s-a stabilit rapid ca standard profesional in Romania prin serviciile de formare a terapeutilor ABA si prin rezultatele remarcabile in programele de interventie pentru copiii cu tulburari din spectrul autist. Presedintele ATCA, Ancuta Dumitrescu, este primul analist comportamental acreditat BACB din Romania. ATCA ofera servicii de recuperare in cele 2 centre din Bucuresti pentru 110 copii cu tulburari din spectrul autist, a format peste 1000 de terapeuti la nivel national si international, a instruit peste 1000 de cadre didactice si parinti la nivel national. Din 2015, ATCA este acreditata ca provider de servicii de formare continua (ACE provider tip 2) de catre BACB – singura institutie ce acrediteaza practicienii ABA in lume.

 

2019-04-12 09:00:00
2019-04-14 20:00:00

Galerie Media eveniment

tulburarea-de-spectru-autist-ghidul-complet--new

Tulburarea de Spectru Autist. Ghidul complet pentru intelegerea autismului

Tulburarea de spectru autist - volum distins de Autism Society of America cu premiul pentru...

49,00 lei

chantal sicile-Kira

Chantal Sicile-Kira este un pasionat autor si formator de opinie in domeniul...

PARENTAJ

  Numitorul comun al cartilor din colectia Parentaj este preocuparea pentru a...

SUS
Cos gol

INAPOI