Intrebari frecvente - Editura Herald

Cum comand cărţi

1Va logati sau creati un cont nou.
2Adaugati un produs in cos si finalizati comanda.
3Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la contact [ @ ] edituraherald.ro. Va multumim!

 

 

Program Showroom

Lu-Vi 9:00 - 17:30

Telefoane

0771-664-320, 021-3194060, 021-3194061

CREARE CONT

Nume complet

*

E-mail

*

Confirmare E-mail

*

Parola

*

Confirmare parola

*

Antispam ( 5 + 3 =)

*

Ati uitat parola?

*

TERMENI SI CONDITII

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.edituraherald.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.edituraherald.ro este administrat de S.C.  V&I HERALD GRUP S.R.L.  cu sediul in Str. Stefan cel Mare Nr.58, Bl.39, Sc.2, Et.8, Ap.63, Sector.II, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/18191/1994, CUI 6299964.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.edituraherald.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.edituraherald.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

 

Cum pot comanda carti?

Pentru a comanda carti de la Editura Herald puteti folosi urmatoarele modalitati:

1) Comanda on-line folosind magazinul virual www.edituraherald.ro
2) Comanda de rapida prin telefon:
0771.664.320, 021.3194060, 021.3194061 (Program L-V: 09.00 – 17.00)
3) Comanda prin email la adresa: contact@edituraherald.ro
4) Comanda prin fax la: 021.3194059
5) Comanda postala la adresa: Editura Herald O.P. 10 - C.P. 33 Sector II Bucuresti cod. 024220
6) Ridicare personala de la sediul editurii: Str. Preciziei Nr.3 Sect. 6  Bucuresti, Cod postal 062203

 

Cum se face plata produselor?

 1. Plata la livrare
  In cazul in care primiti coletul prin intermediul Postei Romane sau prin intermediul firmei de curierat.
 2. Plata anticipata prin Mandat Postal (Posta Romana)
  SC V&I HERALD GRUP SRL
  Adresa: O.P. 10 - C.P. 33 Sector II Bucuresti cod. 024220, Cod fiscal: 6299964
 3. Plata prin card efectuata prin serviciul oferit de  EuPlatesc (www.euplatesc.ro)
  In acest moment EuPlatesc accepta carti de credit/debit Visa, MasterCard, Diners Club si JCB in orice moneda, decontarea facandu-se prin intermediul bancilor emitente-acceptatoare. In cazul in care folositi un card emis de o banca romaneasca, acesta trebuie activat pentru tranzactii pe Internet (lista de carduri bancare romanesti care pot fi folosite pe Internet).

Preturile cartilor prezentate includ TVA (5%).
Preturile serviciilor de transport prezentate includ TVA (19%).
Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.
Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

 

Cum se face livrarea produselor?

Pentru livrarea cartilor puteti opta pentru urmatoarele modalitati:

 1. Posta Romana - 10 RON (oriunde pe teritoriul Romaniei). Termen livrare: 4 zile din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Gratuit pentru comenzile mai mari de 100 RON.
 2. Curier Rapid - 14 RON  (oriunde pe teritoriul Romaniei). Termen livrare: 24h din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Gratuit pentru comenzile mai mari de 150 RON.
 3. Livrarile in afara Romaniei se vor face, in functie de preferinta, prin intermediul curierului rapid sau posta.  Taxele de transport pentru Europa sunt cuprinse intre 10-40E in functie de greutatea coletului. Dupa plasarea comenzii dumneavoastra unul dintre operatorii nostri va va contacta pentru a va oferi mai multe detalii referitoare la cost si la termenele de livrare. Pentru livrarile in afara Romaniei, plata cartilor si a taxelor postale se va face anticipat prin una din modalitatile indicate in sectiunea "Cum platesc?". Plata anticipata a cartilor si serviciilor se poate face numai dupa primirea facturii proforme de la unul dintre reprezentantii nostri. Editura Herald nu isi asuma nici o responsabilitate pentru platile facute in avans fara emiterea facturii proforme.

 

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.edituraherald.ro, incluzand:  texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C.  V&I HERALD GRUP S.R.L.. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.edituraherald.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail copyright@edituraherald.ro

 

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi:

1)  Dreptul la informare (art.12)
2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
b)  transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.
6)  Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

 

Responsabilitati privind produsele

S.C.  V&I HERALD GRUP S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea  “Politica de retur”.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta
Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta:

a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizata;
d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
e) catalog;
f) telefon cu interventie umana;
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
k) posta electronica (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

 

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C.  V&I HERALD GRUP S.R.L.. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C.  V&I HERALD GRUP S.R.L.  si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.edituraherald.ro.

 

Politica de retur

Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate de la www.edituraherald.ro si doriti sa renuntati la cumparare si implicit sa primiti banii inapoi, puteti sa aplicati pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii pachetului de catre consumator.

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.edituraherald.ro.

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email: office@edituraherald.ro sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.edituraherald.ro.

SUS
Cos gol

INAPOI