Devino colaborator Herald - Editura Herald

Cum comand cărţi

1Va logati sau creati un cont nou.
2Adaugati un produs in cos si finalizati comanda.
3Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la contact [ @ ] edituraherald.ro. Va multumim!

 

 

Program Showroom

Lu-Vi 9:00 - 17:30

Telefoane

0771-664-320, 021-3194060, 021-3194061

CREARE CONT

Nume complet

*

E-mail

*

Confirmare E-mail

*

Parola

*

Confirmare parola

*

Antispam ( 5 + 3 =)

*

Ati uitat parola?

*

Devino colaborator Herald!

Va multumim pentru interesul acordat Editurii Herald.
Pentru a va face o idee cu privire la cartile pe care le publicam si domeniile de interes ale publicului nostru, va rugam sa consultati catalogul Herald inainte de a transmite propunerea de colaborare/angajare.

O propunere de colaborare trebuie sa includa:

  1. O scurta motivatie sau scrisoare de intentie.
  2. Un Curriculum Vitae.

Transmiteti solicitarea dumneavoastra la adresa office[@]edituraherald.ro

Succes!

 

POSTURI DISPONIBILE - 1

 

 

 

Editura Herald recruteaza manager cont in departamentul de vanzari, job full-time!

 

Cautam o persoana autonoma, creativa si perseverenta, capabila sa urmareasca si sa realizeze distributia de carte pentru clienti persoane juridice.

Ce cautam?

O persoana cu experienta in domeniul vanzarilor cu interese reale in zona de lectura si dezvoltare personala. Deoarece printre clientii din portofoliu se afla: librarii, retele de distributie de carte, hypermarket-uri si biblioteci cunoasterea domeniului poate fi un avantaj semnificativ. Lipsa experientei de lucru pe piata cartii poate fi suplinita de stapanirea solida a procesului de vanzare, intelegerea nevoilor clientilor si experienta in gestionarea situatiilor aflate intr-o dinamica continua.

Punem accentul pe comunicarea permanenta cu clientul pentru atingerea obiectivelor contractuale si identificarea unor noi modalitati de crestere. Mentenanta si dezvoltare portofoliului prin identificarea clientilor potentiali si generarea de noi comenzi va fi parte din preocuparile recurente ale acestui job.

Cunostiintele solide de EXCEL vor fi de ajutor la analiza constanta a strategiei si intocmirea rapoartelor lunare de vanzari, lucru necesar in dialogul cu managementul firmei.

Abilitatea de analiza si sinteza, tehnicile de negociere, fluenta in comunicarea orala le consideram caracteristici fundamnetale la fel de importante ca autonomia personala si capacitatea de a lua decizii.

 

Ce oferim?

Lucrand la Editura Herald vei avea ocazia sa iei parte la crearea unui produs care va aduce valoare reala in vietile oamenilor. Vei lucra impreuna cu oameni foarte faini, super isteti, care speram ca te vor motiva si inspira in fiecare zi si vor contribui la acumularea unei experiente care speram ca iti va fi de folos. In plus, iti oferim un orar de lucru de 8 ore pe zi, zile de vacanta cand vrei tu, un birou vesel si cinci carti alese pentru tine in prima zi la birou.

Cine suntem?

Editura Herald este proiectul prin care ne propunem sa le aducem cititorilor posibilitatea de a intra in contact cu idei interesante, traditii si culturi diverse.

De peste 25 de ani, aducem la suprafata carti fundamentale reunite in peste 40 de colectii, care sunt tot atatea instrumente pentru o dezvoltare armonioasa si deplina in relatia cu sine, cu ceilalti si cu lumea in care traim.

Profilul nostru editorial acopera o arie vasta de domenii: de la contactul nemijlocit cu mostenirea culturilor si civilizatiilor stravechi pana la investigarea trasaturilor psihice si emotionale care ne definesc ca oameni moderni; de la dezvoltarea unei strategii personale de viata, bazata pe confort si siguranta afectiva, la deschiderea catre faptele exterioare noua si formarea unei viziuni cuprinzatoare asupra modului in care stiinta reuseste sa ne dezvaluie adevarul despre lumea in care traim.

Cum aplici?

Daca iti place ce ai citit mai sus, te rugam sa ne trimiti CV-ul tau la adresa: recrutare@edituraherald.ro, iar in subiectul e-mailului e musai sa scrii „Aplicatie manager cont - departament vanzari". Daca experienta ta se potriuveste peste cautarile noastre, urmatorul pas in procesul de recrutare va fi un interviu on-line cu unul din viitori tai colegi.

Succes!

 

SUS
Cos gol

INAPOI