Devino colaborator Herald - Editura Herald

Cum comand cărţi

1Va logati sau creati un cont nou.
2Adaugati un produs in cos si finalizati comanda.
3Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la contact [ @ ] edituraherald.ro. Va multumim!

 

 

Program Showroom

Lu-Vi 9:00 - 17:30

Telefoane

0771-664-320, 021-3194060, 021-3194061

CREARE CONT

Nume complet

*

E-mail

*

Confirmare E-mail

*

Parola

*

Confirmare parola

*

Antispam ( 5 + 3 =)

*

Ati uitat parola?

*

Devino colaborator Herald!

Va multumim pentru interesul acordat Editurii Herald.
Pentru a va face o idee cu privire la cartile pe care le publicam si domeniile de interes ale publicului nostru, va rugam sa consultati catalogul Herald inainte de a transmite propunerea de colaborare/angajare.

O propunere de colaborare trebuie sa includa:

  1. O scurta motivatie sau scrisoare de intentie.
  2. Un Curriculum Vitae.

Transmiteti solicitarea dumneavoastra la adresa office[@]edituraherald.ro

Succes!

 

POSTURI DISPONIBILE - 1

Editura Herald angajeaza Redactor, job full-time!

 

Cautam un Redactor cu experienta, pasionat de texte si lucrari de valoare, care ne va ajuta sa dam nastere unor noi proiecte editoriale in domeniile filosofiei, psihologiei, stiintei si spiritualitatii.

Ce cautam?

O persoana deschisa, cu studii superioare si experienta relevanta in lucrul cu textul (preferabil absolvent de Litere, Limbi straine, Comunicare sau alt profil umanist), cu bune abilitati de coordonare. Avem nevoie de un coleg care stapaneste limba engleza la nivel avansat si care cunoaste indeaproape regulile, subtilitatile si capcanele limbii romane. Capacitatea de analiza, evaluare, sinteza a manuscriselor, precum si experienta in activitatea de Management de Proiect pot constitui avantaje semnificative in procesul de selectie. La „must have” mentionam atat pasiunea pentru carte, cat si competente de operare pe calculator (Microsoft Office). Daca esti o persoana energica, persuasiva, cu atitudine serioasa si pozitiva, atunci te vei potrivi de minune mediului din Editura Herald.

Cu ce te vei ocupa?

Pe scurt, vei da viata unor noi proiecte editoriale, fie ca este vorba de carti sau chiar colectii intregi. Astfel, vei avea ocazia sa realizezi concepte de carti cu profil filosofic, stiintific si spiritual. Vei fi gazda perfecta, care va acompania proiectele editoriale de la faza de identificare si propunere pana la verificarea si validarea finala a manuscriselor inainte de tiparire. Acest parcurs presupune, pe langa lucrul cu textul, stabilirea si gestionarea relațiilor amiabile cu autorii, traducatorii si alti colaboratori externi (tehnoredactori, corectori si graficieni).

Fiind o munca de echipa, este important sa existe coordonarea si monitorizarea lucrarilor alocate si intrate in fluxul editorial, in vederea realizarii acestora la termenele si in conditiile de calitate stabilite la nivelul departamentului redactional.

Ce oferim?

Lucrand la Editura Herald, vei avea ocazia sa dai viata unor carti ce pot aduce valoare reala in vietile oamenilor. Vei lucra impreuna cu oameni faini, super-isteti, care te vor motiva si inspira in fiecare zi si care vor contribui la acumularea unei experiente solide. In plus, iti oferim un program de lucru de 8 ore pe zi, zile de vacanta cand vrei tu, un birou vesel si cinci carti alese pentru tine in prima zi la birou.

Cine suntem?

Editura Herald este proiectul prin care ne propunem sa le oferim cititorilor posibilitatea de a intra in contact cu idei interesante, cu traditii si culturi diverse.

De peste 25 de ani, aducem la suprafata carti fundamentale reunite in peste 40 de colectii, care sunt tot atatea instrumente pentru o dezvoltare armonioasa si deplina in relatia cu sine, cu ceilalti si cu lumea in care traim.

Profilul nostru editorial acopera o arie vasta de domenii: de la contactul nemijlocit cu mostenirea culturilor si civilizatiilor stravechi pana la investigarea trasaturilor psihice si emotionale care ne definesc ca oameni moderni; de la dezvoltarea unei strategii personale de viata, bazata pe confort si siguranta afectiva, la deschiderea catre faptele exterioare noua si formarea unei viziuni cuprinzatoare asupra modului in care stiinta reuseste sa ne dezvaluie adevarul despre lumea in care traim.

Cum aplici?

Daca iti place ce ai citit mai sus, te rugam sa ne trimiti CV-ul tau la adresa office@edituraherald.ro, iar in subiectul e-mailului e musai sa scrii „Candidatura Redactor". Urmatorul pas in procesul de recrutare este o invitatie de a bea impreuna un ceai printre carti, la sediul firmei noastre din zona Militari - Preciziei.

Succes!

 

SUS
Cos gol

INAPOI