lobsang rampa

Cum comand cărţi

1Va logati sau creati un cont nou.
2Adaugati un produs in cos si finalizati comanda.
3Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la contact [ @ ] edituraherald.ro. Va multumim!

 

 

Program Showroom

Lu-Vi 9:00 - 17:30

Telefoane

0771-664-320, 021-3194060, 021-3194061

CREARE CONT

Nume complet

*

E-mail

*

Confirmare E-mail

*

Parola

*

Confirmare parola

*

Antispam ( 5 + 3 =)

*

Ati uitat parola?

*

lobsang rampa

Galerie Media

Tuesday Lobsang Rampa, pe numele sau adevarat Cyril Henry Hoskin (n. 8 aprilie 1910 – d. 25 ianuarie 1981), a fost un scriitor englez care si-a asumat identitatea unui Lama tibetan, declarand ca trupul sau este o aparenta, acesta fiind „locuit" de fapt de Lobsang Rampa. Numele Tuesday (Marti) se refera la o afirmatie din Al treilea Ochi, conform careia tibetanii poarta numele zilei in care s-au nascut.

Cu o biografie greu de digerat si adesea confundata cu fictiunea, Lobsang Rampa a lasat posteritatii o opera uimitoare, fiind un adevarat revolutionar al timpului sau, unul dintre primii maestri care au prezentat doctrina buddhista si cunoasterea metafizica orientala intr-o forma accesibila tuturor.

Lobsang Rampa ne invata adevarurile universale, indrumandu-ne pe calea spirituala. Cartile lui (Al treilea ochi, Muntele sacru, Cunoasterea de sine, Universuri tainice, Roba tibetana s.a.) pun in discutie starea progresului umanitatii, iar autorul ne arata cum putem deveni o forta pozitiva pentru implinirea binelui, astfel incat sa ne dezvoltam armonios, sa ne putem ajuta semenii si toate fiintele.

 

Bibliografie:

     The Third Eye (1956)

     My Visit to Venus (1957)

     Doctor from Lhasa (1959)

     The Rampa Story (1960)

     Cave of the Ancients (1963)

     Living with the Lama (1964)

     You Forever (1965)

     Wisdom of the Ancients (1965)

     The Saffron Robe (1966)

     Chapters of Life (1967)

     Beyond The Tenth (1969)

     Feeding the Flame (1971)

    The Hermit (1971)

    The Thirteenth Candle (1972)

    Candlelight (1973)

    Twilight (1975)

    As It Was! (1976)

    I Believe (1976)

   Three Lives (1977)

   Tibetan Sage (1980)

Al treilea ochi - Autobiografia unui lama tibetan
de lobsang rampa

De ce oare soarta Tibetului si-a gasit un ecou atat de profund in lumea...

29,00 lei 24,65 lei
5
buc.

Cunoasterea de sine - Calatorie spre fiinta interioara
de lobsang rampa

Cartile cu caracter esoteric si literatura de specialitate furnizeaza o...

30,00 lei 25,50 lei

Roba tibetana - Aventurile unui calator in astral
de lobsang rampa

O viata consacrata experientelor mistice! O carte care istoriseste aventurile...

Muntele Sacru - Initiere in doctrinele secrete ale Tibetului
de lobsang rampa

Aceasta lucrare se refera in principal la esoterism si la puterile omului....

Universuri tainice - Sfarsit de calatorie
de lobsang rampa

La fel ca in precedentele sale carti - Muntele sacru, Al treilea ochi,...

Galerie Media

Editura Herald va asteapta la Targul de Carte Gaudeamus MAMAIA

  Editura Herald va invita la cel mai important targ de carte de pe litoral, GAUDEAMUS LITORAL...

SUS
Cos gol

INAPOI