hehaka sapa

Cum comand cărţi

1Va logati sau creati un cont nou.
2Adaugati un produs in cos si finalizati comanda.
3Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la contact [ @ ] edituraherald.ro. Va multumim!

 

 

Program Showroom

Lu-Vi 9:00 - 17:30

Telefoane

0771-664-320, 021-3194060, 021-3194061

CREARE CONT

Nume complet

*

E-mail

*

Confirmare E-mail

*

Parola

*

Confirmare parola

*

Antispam ( 5 + 3 =)

*

Ati uitat parola?

*

hehaka sapa

Hehaka Sapa (Black Elk - Cerb Negru) a fost un vraci, un batran tamaduitor Sioux. Inainte de a-i relata extraordinara poveste, John Neihardt, scria despre el:

„Traia undeva intre dealurile golase la vreo treizeci de kilometri est de agentie, langa oficiul postal Manderson. Cerb Negru era un fel de predicator, mi se spusese - adica, un wichasha wakon, un om sfant, mare preot - care jucase un rol de oarecare insemnatate in povestea cu Mesia. De asemenea, era var de-al doilea cu Crazy Horse (Cal Zanatec), si il cunoscuse bine pe acest mare conducator... Avea cu siguranta puteri peste cele ale oamenilor obisnuiti...”

In John G. Neihardt, poet epic si liric familiarizat de multi ani cu indienii din preerii, Cerb Negru a gasit pe cel in stare sa inteleaga si sa dea forma mesajului sau. Neihardt stia despre Cerb Negru ca acesta era un om sfant, care jucase un rol insemnat in Miscarea Mesianica si care fusese var de-al doilea cu marea capetenie Sioux a Razboaielor Indiene, Crazy Horse (Cal Zanatec). Cerb Negru refuzase sa-si relateze viziunea altor albi; pe Neihardt il primi imediat cu cuvintele: „El a fost trimis sa afle ceea ce stiu, iar eu il voi invata.”

Marea Viziune - Povestea lui Black Elk, un om sfant al poporului Sioux Oglala
de hehaka sapa, john g. neihardt

Nimic nu traieste mult Numai pamantul si muntii. (Cantec de moarte al...

32,50 lei 27,63 lei
SUS
Cos gol

INAPOI