frederick leboyer

Cum comand cărţi

1Va logati sau creati un cont nou.
2Adaugati un produs in cos si finalizati comanda.
3Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la contact [ @ ] edituraherald.ro. Va multumim!

 

 

Program Showroom

Lu-Vi 9:00 - 17:30

Telefoane

0771-664-320, 021-3194060, 021-3194061

CREARE CONT

Nume complet

*

E-mail

*

Confirmare E-mail

*

Parola

*

Confirmare parola

*

Antispam ( 5 + 3 =)

*

Ati uitat parola?

*

frederick leboyer

Medicul francez Frederick Leboyer s-a nascut la Paris, la 1 noiembrie 1918. Si-a facut studiile la Paris: bacalaureat in filozofie, dupa care au urmat studii de medicina. Ulterior devine sef de clinica chirurgicala si sef de clinica obstetricala la Facultatea de medicina din Paris. Incepand cu anul 1955 exerseaza in clinica sa privata.

Dupa ani de practica, Doctorul Leboyer ajunge la concluzia ca in maternitati este important sa se stabileasca o serie de conditii care, aplicate in timpul nasterii,  sa fereasca noul-nascut de orice traumatism inutil.

Nasterea blanda asa cum a initiat-o medicul francez este cunoscuta astazi in lumea intreaga sub numele de metoda Leboyer. In 1975, dupa aparitia cartii Nastere fara violenta, dr. Leboyer inceteaza sa mai exerseze chirurgia, si mai ales chirurgia obstetrica - intelegand ca nasterea "apartine femeilor" si ca ginecologii-obstetricieni au tendinta sa "fure femeii nasterea" sub  pretextul ca este "ceva periculos" si ca ei sunt capabili sa dea nastere in locul femeii, ba chiar mai bine decat ea- si se consacra scrisului, fotografiei si scurt metrajului.

Cautarile sale il determina sa practice indelung Hatha Yoga, Artele martiale, meditatia, Zazen-ul, si in sfarsit, recitarea sacra impreuna cu cantul liturgic care se invata in India de Sud. Astazi, Frederick Leboyer traieste in Elvetia.

Carti publicate: Pentru o nastere fara violenta (1975); Shantala - Arta traditionala a masajului copiilor (1976); Aceasta lumina de unde vine copilul (1979); Sacrul nasterii (1982); Arta respiratiei (1982).

Nastere fara violenta
de frederick leboyer

Saltul intre lumi - la inceput de drum - cand vulnerabili si plini de forta...

SUS
Cos gol

INAPOI